website laten maken

 

Beheer je website

In ons toegankelijke CMS-systeem kun je zelf je website onderhouden. Snel tekst, afbeeldingen, audio en video plaatsen.

 

Het aantal pagina's is onbeperkt.

 

Zelf doen is kosten besparen!

 

 

 

Webshop laten maken

 

Begin je webshop

Voordelig je webshop beginnen is eenvoudig en overzichtelijk met de webwinkelmodule van Databel.

 

  • Zet je producten snel online
  • Activeer een betaalmethode
  • Kies verzendmethode

 

Een kind kan de was doen...

 

 

 

ontwerp laten maken

 

Website ontwerp

Geen website is hetzelfde. Wil je een ontwerp welke naadloos aansluit bij jouw klanten?

 

Laat onze vormgevers je website ontwerpen! Je wensen worden vertaald naar een ontwerp opmaat.

   

Jouw idee, ons ontwerp...

 

 Lees over websites

 

 

Lees over webshops

 

 

Lees over ontwerpen

 

  

 

 

Klanten die u voorgingen

 

Hofgroep

Tweewieler service pelders Coloursgrime

Hofgroep

- info -  

Tweewieler Service Pelders

- info -

Colours Grime
- info -

 

Naar pagina met meer klantreferenties  

 

 

 

Meest recente berichten

Betaaltermijn grote bedrijven naar maximaal 60 dagen

Betaaltermijn grote bedrijven naar maximaal 60 dagenDankzij het initiatief van Betaalme.nu geldt er per 1 juli 2017 een maximale betaaltermijn van 60 dagen. Met name grote bedrijven maakten misbruik van hun machtspositie en hadden daarmee een negatief effect op de financiële positie van kleine ondernemingen. Betaaltermijnen van 90 of zelfs 120 dagen zijn nu verleden tijd.

 

Als een contract toch een langere betaaltermijn bevat dan is die afspraak ‘nietig’ en geldt automatisch een betaaltermijn van 30 dagen. Bijna 50 grote bedrijven en instellingen doen inmiddels mee aan Betaalme.nu en het ministerie van Economische Zaken ondersteunt dit initiatief.
Hoewel het nu in de wet is vastgelegd kan de praktijk natuurlijk altijd weerbarstiger blijken. Want wat voor keuze maak je wanneer je als kleine zelfstandige uit commercieel oogpunt op je rechten gaat staan maar dit ook gelijk het einde van de handelsrelatie betekent?

 

Lees meer

Thought leader: krijg aandacht door je expertise

Thought leader: krijg aandacht door je expertiseThought leadership betekent dat een individu of bedrijf in een specifiek vakgebied wordt gezien als autoriteit met een toonaangevende expertise. Deze ‘gedachte leider’ heeft een positie waarbij een dienst of product dat deze ‘thought leader’ aanbiedt kan rekenen op extra aandacht en bovengemiddeld vertrouwen. Het is dus commercieel interessant om als zodanig in beeld te komen in de markt waar je je op richt.

Dat kan al door berichten die jij interessant vindt te delen in je netwerk. We mogen veronderstellen dat je iemand bent die bij wilt blijven in het vakgebied en regelmatig het een en ander leest. Hierbij vorm je je een mening over de inhoud van een artikel. Als je het een interessante bijdrage vindt aan je vakgebied deel je het bericht met anderen. Door hier een doorgeefluik te zijn van relevante berichten profileer je je vanzelf als expert. Maar hoe doe je dat precies?

 

Lees meer

De interactie met digitale informatie zal veranderen met 'calm technology'

De interactie met digitale informatie zal veranderen met 'calm technology'Zoals iedereen kan waarnemen lijken veel mensen te worden verzwolgen door hun smartphone. Het gebruik leidt immers vaak tot een zekere afwezigheid door buitensluiting van de omgeving. De oorzaak ligt in het feit dat de interactie met de digitale informatie uitsluitend via schermen plaatsvindt. Wat niet minder zal worden omdat er steeds meer valt te raadplegen via een mobieltje.

 

Calm technology zegt daarover: ‘mensen moeten met de digitale wereld kunnen interacteren, zonder de fysieke uit het oog te verliezen’. Technologie moet in de toekomst voornamelijk in onze periferie, de grenzen van ons aandachtsveld, blijven. Alleen wanneer nodig, moet het zich verplaatsen naar het middelpunt van onze focus. Lees verder over 'Behapbare informatie met één oogopslag', 'Maak het menselijk' en ' Gebruik alle zintuigen'.

 

Lees meer

 

Nieuwe vragen beantwoord:

^ Naar boven