website laten maken

 

Beheer je website

In ons toegankelijke CMS-systeem kun je zelf je website onderhouden. Snel tekst, afbeeldingen, audio en video plaatsen.

 

Het aantal pagina's is onbeperkt.

 

Zelf doen is kosten besparen!

 

 

 

Webshop laten maken

 

Begin je webshop

Voordelig je webshop beginnen is eenvoudig en overzichtelijk met de webwinkelmodule van Databel.

 

  • Zet je producten snel online
  • Activeer een betaalmethode
  • Kies verzendmethode

 

Een kind kan de was doen...

 

 

 

ontwerp laten maken

 

Website ontwerp

Geen website is hetzelfde. Wil je een ontwerp welke naadloos aansluit bij jouw klanten?

 

Laat onze vormgevers je website ontwerpen! Je wensen worden vertaald naar een ontwerp opmaat.

   

Jouw idee, ons ontwerp...

 

 Lees over websites

 

 

Lees over webshops

 

 

Lees over ontwerpen

 

  

  

 

Klanten die u voorgingen

 

Loontjens Advocatuur

Tweewieler service pelders Coloursgrime

Clean3concept

- info -  

Ultimatehouse

- info -

RL-decor

- info -

 

Naar pagina met meer klantreferenties  

 

 

 

Meest recente berichten

Januari 2023: meer webshops dan fysieke winkels

Januari 2023: meer webshops dan fysieke winkels

Begin 2023 telde we in Nederland 82.124 fysieke winkels tegen 84.103 online winkels. Het aantal webshops is sinds 2010 ruim verzesvoudigd terwijl er elk jaar meer fysieke winkels sluiten dan dat er geopend worden.

Hoewel de ontwikkeling nog volop in beweging verwacht men niet dat de winkels uit het straatbeeld zullen verdwijnen. Beide verkoopkanalen komen tegemoet aan een vaak afwisselende behoefte bij consumenten. Wat de aantallen vertellen zegt echter niets over de omzetten van de verkoopkanalen.

Hoe AI onze copy transformeert

Hoe AI onze copy transformeertWaar in het verleden door technologische ontwikkelingen met name ‘praktische’ beroepen in het gedrang kwamen, zien we nu voor het eerst dat zogenaamde ‘theoretische’ beroepsgroepen ook beïnvloed worden. We kennen natuurlijk allemaal ChatGPT. Dé aanstichter van de huidige aardverschuiving en onrust in de markt.

Zo is er ook AI-technologie beschikbaar voor copy. De meest bekende AI tools voor copywriting zijn:

Copy.ai, Writesonic, Conversion.ai, Wordsmith en Rytr. AI-gedreven platforms die gebruikers helpen om snel en efficiënt teksten te schrijven voor verschillende doeleinden als advertentieteksten, productbeschrijvingen, social media-berichten, e-mails, advertenties, blogs, gepersonaliseerde verhalen, rapporten of artikelen.

 

Maar, er is zoveel meer. De meer generieke tools zijn pas het begin. Waar het echt interessant gaat worden, is bij doorontwikkelde systemen die zich specialiseren.

 

Hoe veilig is je wachtwoord?

Het gebruik van goede wachtwoorden is heel belangrijk. Hive Systems publiceerde onlangs statistieken waarin te zien is hoe snel een wachtwoord te kraken is. Het is een lijst met het aantal gebruikte karakters (van 4 tot 18) in een wachtwoord, afgezet tegen de complexiteit van het wachtwoord. Hoe ze tot deze uitkomsten komen leggen ze uitgebreid uit op hun site bij hivesystems.io/password.
De tabel maakt duidelijk dat er echt een minimaal aantal karakters nodig is om het hackers moeilijker te maken. Bij gebruik van 8 karakters met kleine letters, hoofdletters én cijfers kan het wachtwoord al in 7 minuten(!) worden gekraakt. Ons advies is om zeker 11 karakters te gebruiken bestaande uit kleine letters, hoofdletters, cijfers én bijzondere tekens. Dit verhoogt de benodigde tijd aanzienlijk (34 jaar) zoals in de tabel te zien is.

De getoonde tabel gaat ervan uit dat hackers zonder enige voorkennis het wachtwoord gaan kraken. Maar als een wachtwoord is gestolen en dit wachtwoord vaker gebruikt wordt op verschillende websites dan zien de statistieken er dramatisch anders uit.

 

Nieuwe vragen beantwoord:

^ Naar boven