Nominette, een klant van Medusa, levert mondkapjes!

02 april 2020

 

Nominette, een klant van Medusa, levert mondkapjes!

 

Onze klant Nominette biedt mondkapjes aan in de webshop! Medusa is al jarenlang verantwoordelijk voor de functionele ontwikkeling, het technisch beheer en de bouw van de Nominette webshop.
Met het wasbare mondkapje bescherm jezelf en anderen. Dit mondkapje is geweven met een 2-laags filter dat geweven is door het zusterbedrijf EE Labels. Je krijgt er 2 meter elastiek bij geleverd. Dit haal je door de gaatjes en knoop je op jouw maat.
Het advies is om het mondkapje dagelijks te wassen.
Let op! Dit mondkapje is niet gecertificeerd en dus niet geschikt voor professionals in de medische sector maar bedoeld voor consumentengebruik.
Ze worden geleverd in een set van 5 mondkapjes.

 

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa.
Ze weven allerlei gepersonaliseerde producten: naamlabels om in te naaien of in te strijken, naamlintjes, tekstlint, polsbandjes en kledinglabels met je eigen logo. Je kunt heel gemakkelijk en snel labels ontwerpen en bestellen via de webshop www.nominette.com en ze worden wereldwijd verstuurd.
Ze maken de geweven textiel labels in de eigen fabriek in Erpe-Mere/België en meer dan 80% van de garens zijn van gerecycled polyester.

 

nominette.nl

 

 

Terug

^ Naar boven