Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar?
##TITEL##

SPECIAAL VOOR BUSINESSCLUBS


In deze speciale uitgave willen we iedereen met een businessclub module snel op de hoogte stellen van een nieuwe mogelijkheid in de Databel businessclub module. Een herinnering sturen van een agendapunt

Voor een agendapunt kon je altijd al per e-mail een uitnodiging naar je leden sturen. Via die e-mail kunnen ze zich aanmelden op de website voor het agendapunt. Sommige leden melden zich meteen aan, andere wachten even of vergeten soms zelfs zich aan te melden. Vanaf vandaag kun je voor een agendapunt een herinnering sturen. Deze wordt alleen gestuurd naar mensen die:
  1. zich niet hebben aan- of afgemeld
  2. die al eerder een uitnodiging hebben ontvangen
Je kunt meerdere herinneringen sturen. Het is dus wellicht handig om er ook een te sturen net voordat de mogelijkheid tot aanmelden verloopt.
Komen er, nadat er een uitnodiging is gestuurd nog nieuwe leden bij in de ledengroep, dan krijgen deze ook netjes een uitnodiging als de herinnering wordt verstuurd.

De herinnering versturen gaat via dezelfde knop als die voor het versturen van de uitnodiging. Bij Businessclub > Agendapunten > rechts de knop Versturen.


 Exporteren van aanmeldingen aangepast

Op veler verzoek hebben we de exportfunctie bij aanmeldingen aangepast.

De export is voortaan afhankelijk van wat je selecteert bij Selecteer agenda.
  • Staat daar 'alle' dan worden alle agendapunten geëxporteerd.
  • Staat daar een specifiek agendapunt dan wordt enkel het geselecteerd agendapunt geëxporteerd.
Een extra toevoeging is dat ook de status van de leden (aangemeld, afgemeld etc.) netjes bij elkaar worden gezet.info@databel.eu   |   databel.eu
 
    like ons op Facebook
Vragen of opmerkingen? | Liever geen nieuwsbrief ontvangen?