Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar?
##TITEL##

Een goede start Uitbreiding mogelijkheden Databel!

Beste Databel klant,

In deze up-to-date informeren wij u over de nieuwe optie voor alle Databelklanten om nieuwsbrieven te versturen, over de mogelijkheid om uw site aan te passen voor gebruik op mobiele telefoons en stellen wij een site van een Databelgebruiker aan u voor.


 


producten

Nieuwsbrieven verzenden vanuit uw eigen onderhoudsomgeving

Databel biedt inmiddels de optie om in de onderhoudsomgeving van uw Databelsite te kiezen voor de mogelijkheid eigen nieuwsbrieven te verzenden. Daarmee kunt u actief doelgroepen benaderen om uw activiteiten nader onder de aandacht te brengen. Daarbij is een Fair Use afspraak van kracht, die zegt dat u mail mag verzenden naar e-mailadressen waarvoor u expliciet of impliciet toestemming heeft gekregen.

Impliciete toestemming heeft u van uw eigen klanten waarvan u het e-mailadres heeft, deze mag u zeker benaderen met een e-mail. Maar zo gauw deze zich afmelden voor volgende nieuwsbrieven, zult u dat moeten respecteren. Expliciete toestemming krijgt u als mensen zich zelf aanmelden, bijvoorbeeld via uw website.
Met deze optie beschikt u over een gereedschap waarmee u tegen geringe kosten actief kunt worden in de e-marketing!
Meer informatie over nieuwsbrieven!

 

 


Mobiele versie Databelsites!

De ontwikkelingen op het internet staan niet stil. Databel gaat daarin mee! Google heeft onlangs aangekondigd dat het bezoeken van sites via mobiele telefoons zo'n enorme toename kent dat zij daar voorwaarden aan gaan stellen. De site moet mobielvriendelijk zijn. Zoniet, dan komt deze achteraan te staan in de zoekresultaten van Google. Dit betekent dat als u uw site op de mobiele telefoon in beeld wilt houden, u ervoor moet zorgen dat deze mobielvriendelijk gemaakt wordt.

Databel heeft een mobiele versie mogelijk gemaakt.
Dit betekent wel dat er het een ander aangepast moet worden om het gewenste uiterlijk te krijgen.Wilt u weten wat u het beste kan doen dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Databel. In overleg kan dan een geschikte aanpak voor uw situatie besproken worden.
Meer informatie over mobiele sites!
    

 


 
Opgeleverd


Stichting Team KING (Kanker IN Gezinnen) zet zich sinds 2009 in om van kanker een ziekte te maken waarvan je geneest. Team KING zamelt geld in voor onderzoek naar nog betere behandelingen.

Dankzij Team KING werken sinds 2010 twee en sinds 2014 zelfs drie researchverpleegkundigen in het Máxima Oncologisch Centrum, de kankerafdeling van het Máxima Medisch Centrum (MMC) Eindhoven.
Databel voelt zich betrokken en is daarom sponsor van Team KING.
Ga naar de Team KING site.


 

info@databel.eu   |   databel.eu
 
    like ons op Facebook
Vragen of opmerkingen? | Liever geen nieuwsbrief ontvangen?