Digitale nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief voor méér omzet!

 

Een prima manier om het bezoek aan uw site te verhogen, is het versturen van een digitale mailing. Bovendien is elk klantencontact een kans op meer omzet.

 

 

Met een abonneerknop op de site bouw je snel aan een adressenbestand. Deze adressen kun je met één druk op de knop uw fraai vormgegeven digitale nieuwsbrief toesturen.

  

De nieuwsbriefmodule bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Nieuwsbrieven

Hier selecteert je de opmaak voor uw nieuwsbrief. Zo kan een maandelijkse mailing waarin je een product aanprijst er anders uitzien dan een incidentele nieuwsbrief waarin je aangeeft dat onderhoud van uw webshop gaat plaatsvinden.

 

Nieuwsbriefartikelen

Het toevoegen van artikelen gebeurt op de manier die je gewend bent. Je schrijft de tekst, voegt een afbeelding toe en het eerste artikel is geschreven.

 

Nieuwsbrief artikeltemplates

Voor een goede en snelle start kunt je gebruikmaken van artikeltemplates. Hier staat een standaardafbeelding op een specifieke plaats en een tijdelijke tekst. Deze kun je in een artikel voegen om het daarna zelf aan te passen.

 

Abonnees

Bij abonnees beheert je de e-mailadressen en naam van uw relaties. Je abonnees kunt je toevoegen aan een groep. Zo kunt je bijvoorbeeld onderscheid maken in doelgroepen die je elk op hun eigen manier wilt benaderen of een eigen aanbieding wilt doen.

 

Abonnee categorieën

Bij categorieën benoem je de verschillende groepen die je wilt benaderen. Dit kan één klantengroep zijn, maar ook meerdere groepen. Net zoveel als je wilt. Bij het versturen van de  mailing kun je meerdere van deze groepen selecteren.

 

 

 

  8 / 11

 wachtwoord_beveiligen

 

 

 

 vraag informatie aan

 

 

Omdat er erg veel verschillende programma's worden gebruikt om e-mail te bekijken adviseren wij om de Nieuwsbrief door Databel te laten ontwerpen. Onze experts weten precies wat er wel en niet mogelijk is om een nieuwsbrief optimaal te tonen aan uw relaties.

^ Naar boven