Aanbieding SSL-certifcaat

 


Aanbieding SSL-certifcaat

Beste klant,


Je website is nog niet beveiligd met een SSL-certificaat. Hieronder geven we je vier goede redenen om dit alsnog te doen.

 

 

Veilig en vertrouwd
Reden 1: Veilig en vertrouwd

Een SSL-certificaat is een bewijs dat jouw website geverifieerd is én dat er een beveiligde verbinding is met jouw website. Je website straalt hierdoor vertrouwen uit. Dit is belangrijk omdat alle informatie die je via het internet verzendt door verschillende servers wordt doorgezonden. Indien je dit zonder SSL-certificaat verstuurt kan elke server of computer tussen de zender en de ontvanger het bericht lezen en zo ook wachtwoorden, creditcardnummers en andere gevoelige informatie achterhalen.


 
Vindbaarheid
Reden 2: Vindbaarheid

Sinds 2015 neemt Google het hebben van een SSL-certificaat mee in het bepalen van de ranking van jouw website. Het is zelfs zo dat sites mét SSL voorrang krijgen! Ook in Chrome (de webbrowser van Google) wordt er tegenwoordig een melding gegeven als je website niet veilig is. Op termijn kan het zelfs gebeuren dat de bezoeker, als je site geen SSL-certificaat heeft, niet meer direct op jouw website uitkomt, maar op een pagina die aangeeft dat de website niet veilig is. Enkele grote virusscanners doen dit al.

 
Wettelijk verplichtReden 3: Wettelijk verplicht

Volgensde huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens is het verplicht om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Voor het niet naleven van de regels kan een boete gegeven worden tot € 4.500,-. Ook kan het nalatige bedrijf aansprakelijk gesteld worden voor de schade.

Vanaf eind mei 2018 zal er een nieuwe Europese wet van kracht zijn, de General Data Protection Regulation (GDPR), die de WBP vervangt en veel strenger is. Boetes kunnen dan oplopen tot € 20 miljoen (of tot 4% van de wereldwijde jaaromzet als dit bedrag hoger is).
Lees hier meer.

 Een goede start


Reden 4: Tijdelijke aanbieding

Een extra reden om nu te kiezen voor een SSL-certificaat op je domein is onze aanbieding: tijdelijk betaal je niet de installatiekosten van € 75,- maar alleen de maandelijkse kosten van € 5,75. Reageer daarom snel en vraag vóór het einde van dit jaar je certificaat aan!

Ja, ik wil een SSL-certificaat om mijn website veiliger te maken.

 

info@databel.eu   |   databel.eu
 
    like ons op Facebook

 

^ Naar boven