Mijn website is gehackt - wat moet ik doen?

bel vrijblijvend 040-7470072

 

 

Meer en meer mensen die geen klant bij ons zijn bellen ons met de mededeling dat hun site is gehackt en dat ze daardoor met de handen in het haar zitten. Hun websitebouwer ontbreekt het aan de vaardigheden om de veiligheid van de site te kunnen waarborgen.
Wij kunnen jouw website vaak snel en voordelig overzetten naar de veilige Databel-omgeving zodat je spoedig weer online bent.

 

Beveiligingsupdates zijn noodzakelijk voor elk systeem

Regelmatig brengen pakketten zoals WordPress, Joomla, Magento en Drupal (beveiligings)updates uit en worden ook de gebruikte plug-ins verder ontwikkeld en veiliger gemaakt. Het is noodzakelijk dit goed bij te houden omdat anders jouw website kan worden gehackt. Databel is ook voortdurend alert om de veiligheid goed up-to-date te houden.

 

Updaten lijkt vaak eenvoudig, maar helaas verloopt niet iedere update naar wens. Plug-ins kunnen bijvoorbeeld soms niet meer werken door de veranderde functionaliteit. Of de versie van de plug-in past toch niet bij de versie van jouw onderhoudsomgeving. Mogelijk met gevolg dat jouw website niet meer werkt. Telkens als er een update wordt uitgevoerd moet dat met zorg gebeuren. Deze noodzakelijke updates en de controle nemen al gauw 2 uur in beslag.

 

De beveilingsupdates en overige updates in het Databel-systeem zijn inclusief en ze worden altijd automatisch en gratis uitgevoerd.

 

In het kort zijn er twee mogelijkheden

  1. Jouw website wordt overgezet naar het Databel-systeem. Dit zijn eenmalig iets hogere kosten, die overigens in termijnen betaald kunnen worden. De beveilingsupdates en overige  updates worden vanaf dat moment automatisch en gratis uitgevoerd. Je betaalt vanaf dat moment alleen de maandelijkse abonnementskosten.

  2. Je houdt jouw eigen site en onderhoudsomgeving zoals WordPress. De website wordt verhuisd naar onze up-to-date server en wij maken jouw site in orde. Dit brengen we per uur in rekening. Vanaf dat moment laat je ons periodiek de nodige updates uitvoeren. Kosten hiervoor worden door ons doorberekend aan de hand van een handige strippenkaart.

 

Heeft u vragen? Mail of bel ons op 040-7470072.

^ Naar boven