Voordelig een eigen site

 

Databel - eenvoudige oplossing voor iedereen

 

Een complete site laten maken? Zelf je website onderhouden?
Alles kan in Databel; veilig, makkelijk en snel.

 

Maak intuïtief je eigen website 

Met onze laagdrempelige onderhoudsomgeving maak je makkelijk en snel je eigen website. Je kunt alles aanpassen en zoveel pagina's, formulieren en producten toevoegen als je zelf wilt. Organiseer je pagina's met menu's en submenu's. Je creativiteit is de enige limiet.

 

Afgeschermde onderdelen

Je kunt menu's, submenu's en pagina's afschermen zodat ze alleen zichtbaar zijn voor jou of sitebezoekers die je toestemming hebt gegeven.

Veilige hosting

Je website wordt veilig in Nederland gehost in een nieuw, goed beveiligd en groen datacentrum.

 

Geoptimaliseerd voor mobiel

Je website kan eenvoudig worden omgezet naar een mobiele variant. Daarvoor kan de inhoud van de website gebruikt worden maar je kunt daar ook andere pagina's voor aanmaken en gebruiken. De mobiele website gebruikt dezelfde domeinnaam als de desktop versie. Zo word je altijd goed gevonden in de zoekmachines, zoals Google en Bing.

 

Reageren op blog- of nieuwsbericht

Om mensen meer te betrekken bij je website kun je simpel de mogelijkheid toevoegen om via je website te reageren op blog- of nieuwsberichten. Dit doe je door in de nieuwsmodule een nieuwe Nieuws(pagina) toe te voegen die je de gewenste naam geeft (bijvoorbeeld Blog). Met de optie Reacties toestaan is reageren op een blog- of nieuwsbericht daarna mogelijk.


Webwinkel

Een mooie online webshop is snel gemaakt zodat je meteen kunt beginnen met verkopen. De webwinkel gebruikt dezelfde functionaliteiten als een 'gewone' website. Bovendien kan een webwinkel ook snel worden omgezet naar een mobiele versie zodat iedereen je producten kan bestellen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Analytics

Om inzicht te krijgen in je websitebezoekers kunt je Google Analytics koppelen aan je website. Zo krijg je inzicht in wie jouw website bezoekt, wordt het duidelijk welke zoekwoorden relevant zijn voor je website en zie je welke pagina's veel bezocht worden.

 

Meerdere betalingsmethodes

Wil je een webwinkel of businessclub dan kunt je de betalingen verwerken via iDeal, PayPal, Rembours, Mistercash, eenmalige machtiging en meer.

 

Makkelijk en in de meeste gevallen het goedkoopste is het, om de betaling te doen via Sisow. Dit is een online betaalservice waarin diverse betalingsmethoden kunnen worden samengevoegd. Zo heb je één omgeving waar je alles beheert. Ook komen de betalingen naar jou via één organisatie. Wel zo duidelijk. Verder betaal je met Sisow voor meerdere betaalmethodes slechts eenmalig de aansluitkosten.

 

Door de hoge gebruiksvriendelijkheid en lage kosten adviseren wij de meeste klanten Sisow te gebruiken als betaalmethode en zijn wij daarom partner geworden van Sisow. 

 

Ondersteuning

Voor ondersteuning kun je altijd bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreide online handleiding, stap-voor-stap hulp, een overzicht van veelgestelde vragen en staan wij tijdens kantooruren telefonisch voor je klaar. 

 

  1 / 11

 

 schets website

 

 

 

 vraag informatie aan

 

^ Naar boven